Granitex Kft.

husbolt.holcam.hu

Regisztráció

A weboldal jobb oldalsó sávjában található „Rendelési státusz” résznél található a regisztrációs link, mely a regisztrációs oldalra mutat. Töltse ki az ott található űrlapot értelemszerűen, majd kattintson az űrlap alján lévő "Regisztrál" gombra. Ekkor regisztrációjának sikerességét jelzi a weboldal, illetve adathiányosság esetén az űrlap marad a képernyőn, és figyelmezteti Önt a hibákra. Hibátlan űrlapkitöltés esetén az megadott email címre visszaigazoló email érkezik. Az emailben található linkkel tudja regisztrációját visszaigazolni.

Regisztráció nélkül is böngészheti webáruházunkat, és szerkesztheti kosarának tartalmát. Azonban megrendeléshez mindenképpen szükséges, hogy Ön regisztrált vásárló legyen, ezért a kosár "Rendelés leadása" gombjára kattintva megjelenik egy belépést kérő ablak, melyen szintén megtalálható a "Regisztráció" link. Erre kattintva, és a fentiek alapján kitöltve az űrlapot a megrendelési folyamatot zavartalanul folytathatja. Az eddig összeállított kosarának tartalma nem veszik el.


Belépés

A weboldal jobb oldalsó sávjában található „Rendelési státusz” résznél található Bejelentkezési panel mezőibe értelemszerűen írja be az e-mail címét, amellyel regisztrált és a hozzá tartozó jelszót, majd kattintson a mezők alatt található "bejelentkezés" gombra. Bejelentkezés után a panel tartalma automatikusan megváltozik, rendeléseit tekintheti meg, adatait módosíthatja, kilépési, valamint jelszóváltoztatási lehetőségek jelennek meg.


KijelentkezésA weboldal jobb oldalsó sávjában található „Rendelési státusz” résznél található a kilépési link. Ez a link csak akkor látható a panelen, ha Ön bejelentkezett előzőleg.


Elfelejtett jelszóHa elfelejtette jelszavát, akkor a "Bejelentkezés" panelen található " Elfelejtett jelszaváért kattintson ide!" feliratra kattintva megjelenik egy új oldal, mely bekéri azt az e-mail címet, amellyel Ön regisztrálva van webáruházunkban. Beírva ezt a címet és a "Küldés" gombra kattintva Ön erre az e-mail címre fog kapni egy levelet, melyben szereplő linkre rákattintva (vagy ha nem kattintható az Ön levelezőjében, akkor a böngésző ablak címsorába bemásolva) weboldalunkon új jelszót adhat meg.

Jelszóváltoztatás

Amennyiben szeretné jelszavát megváltoztatni, lépjen be a webáruházba jobb oldalsó sávban található "Rendelési státusz" panel segítségével. Ezután megjelenik a Kijelentkezés gomb, valamint a "Jelszóváltoztatás" link, melyre kattintva egy új oldal töltődik be. Az oldal kétszer bekéri az új jelszót az esetleges elgépelések elkerülése végett. Töltse ki értelemszerűen az űrlapot, majd kattintson a "Elküld" gombra. Ettől kezdve Ön az újonnan megadott jelszóval tud belépni webáruházunkba.


Vásárlás

Kosár: Az árlista menüpont alatt megtekintheti a webáruházunkban vásárolható termékeket. Az ár kilogrammonként vannak megadva, azonban rendelni csak a rendelési egységek egész számú többszörösével lehet. Kattintson a megrendelni kívánt termék sorában a Rendelés ikonra, majd az így kapott űrlapot értelem szerűen töltse ki!

Vásárlás folyamata: Amennyiben a rendelési összértéke meghaladja a bruttó 200 000Ft-ot, úgy a kosár menüben megjelenik a „Rendelés leadása” link. A kosárból a "Rendelés leadása" linkre kattintva a szállítási mód kiválasztása oldalra érkezik, mint a vásárlási folyamat 2. lépése.

Ha a kosár oldalról nem a szállítási mód oldalra jutott, akkor Ön nem volt előzőleg bejelentkezve az áruházba. Ekkor egy bejelentkező ablak jelenik meg, melyen megteheti a bejelentkezést kosara tartalmának elveszítése nélkül, illetve ha még nem regisztrált vásárlónk, itt megteheti azt is, kosarának tartalma szintén megmarad.

A sikeres bejelentkezés vagy regisztráció után Ön a fizetési mód kiválasztásának lépéséhez jut. Itt már semmilyen adatot nem módosíthat, de minden adat amit Ön megadott, és minden megrendelt termék kiírásra kerül. Kérjük alaposan ellenőrizze le az összes adatot, ha hibát találna, akkor az „Adatmódosítás” menüben azt javítania kell! Válassza ki egyértelműen a kívánt fizetési módot, majd kattintson a "Tovább a rendelési összesítőhöz!" gombra. Mindenképpen szükséges egy fizetési módot kiválasztani, egyéb esetben a rendszer nem enged tovább a vásárlási folyamatban.

Ezután a teljes végösszeg és adatok megadása oldalra kerül. Itt megtekintheti a fizetendő végösszeget. Egy Üzenet rovat formájában szöveges üzenetet is küldhet megrendeléséhez.

Amennyiben kitöltötte az adatokat, kattintson a " Megrendelés végleges leadása" gombra. Megrendelését ezután elmenti rendszerünk, Ön pedig átirányítódik a „Rendeléseim” menüpontba. Kosara ismét üressé válik.


Fizetés és szállítás


A vásárlási folyamat 2. lépésében kiválasztható fizetési módok és árak a következők:
Bankkártyával a K&H fizetési rendszerén keresztül - ingyenes
PayPalon keresztül - ingyenes
Átutalással - ingyenes
Átvételkori fizetéssel – a teljes rendelési érték +2%-a díjért
A rendeléstől számított 72 órán belül szállítunk, emailen, vagy telefonon egyeztetett időpontban.

Egyéb kérdéseivel forduljon bátran hozzánk az agroszat@citromail.hu e-mail címen, vagy érdeklődjön további elérhetőségeinken.

Köszönjük vásárlását!

Az Ön kosara jelenleg üres.

 

Rendelési státusz

E-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszaváért kattintson ide!
Regisztráció

Fizetési feltételek

Weboldalunkon az alábbi fizetési módokkal egyenlítheti ki a rendelt árukat:

  • Bankkártyával a K&H fizetési rendszerén keresztül
  • PayPalon keresztül
  • Átutalással
  • Átvételkori fizetéssel (+2%)

Az elfogadott bankkártyatípusok:
Online fizetésnél elfogadott bankkártyák